Kraampakket

Vorige maand ben ik druk aan het haken geweest voor een zwangere vriendin van een vriendin.

Het begon met een paar haaienslofjes. Die je vast al eens voorbij hebt zien komen op Pinterest of Etsy. Vervolgens kwam er een mutsje bij en een dekentje, en aangezien ik nog genoeg wol overhad, ook nog eens twee vestjes.

Ik ben er een groot gedeelte van de maand oktober mee bezig geweest, ik wilde er zeker van zijn dat het af was voor de baby geboren zou worden. Dat is zeker gelukt, want gisteravond kreeg ik het bericht binnen dat de kleine afgelopen zondag geboren is!

Voor het maken van dit kraampakket heb ik de volgende patronen gebruikt:
- Haaienslofjes: Woolly Warmer Etsy
- Mutsje: Left in Knots blog
- Vestjes: Vestje in granietsteek, Klein Haakgeluk van Claire Boeter


Reacties

Populaire posts