#maakmei

Ik ben dol op Instagram! Het bekijken van foto's in allerlei vormen en met verschillende thema's vind ik en mooiere vorm van uitdrukken dan met alleen tekst.

Beetje in de trant van, een beeld zegt meer dan een duizend woorden.

Als mijn meiden op school zijn, gaat mijn tijd soms zo voorbij met het kijken op Instagram.

De afgelopen maanden heb ik op Instagram al meerdere challenges voor bij zien komen. Meestal kom ik er pas halverwege de maand achter dat er een challenge bezig is en vind ik het zelf al weer te laat om aan te haken.

Maar dit keer niet!

Afgelopen zaterdag zag ik al een bericht/oproep voorbij komen voor een challenge in mei, namelijk #maakmei Ik dacht he wat leuk, maar twijfelde toch ook nog wel. Na een nachtje geslapen te hebben, heb ik zondag de knoop doorgehakt en besloten om eraan mee te doen. Vandaag was de eerste dag, de dag van de "hand"arbeid.

De #maakmei challenge is dit keer samengesteld door Lidy Nooij en meetmake.nl.

Voordeel van een foto challenge? Je hoeft zelf iets minder na te denken wat je die dag gaat posten en je kunt je eigen invulling er aan geven.

Doen jullie ook mee?Reacties

Populaire posts