Nieuwe projecten en Korting op Etsy!

In maart had ik 8 liggende WIP's, inmiddels zijn er een paar afgerond en zijn er ook weer een paar bijgekomen.

Zo ben ik momenteel bezig met een verjaardagskadootje voor de dochter van een vriendin, dochterlief is helemaal weg van My Little Pony, dus daar gaan we mee aan de slag. Haar andere dochter is ook jarig geweest en die is dol op uiltjes, dus dat kadootje gaat straks ook uitgedacht worden.

Van een ander nieuw project hebben jullie vast al iets voorbij zien komen op Instagram. Iets met een paarse bol, een telpatroon en een nieuwe haaknaald.
Ik liep namelijk al een tijdje in mijn hoofd rond met een idee voor een bepaald soort sjaal. Op zoek naar een patroon of een afbeelding van iemand anders, kon ik die nergens anders vinden. En wat doen wij haakfanaten dan? Juist ja, we bedenken het zelf.

Dus op zoek naar ander soort plaatjes om om te kunnen zetten naar een patroon. Onderzoek naar copyright en trademarks (pfff) en aan de slag!
Het is alleen de eerste keer dat ik zoiets bedenk en maak en ook op met deze manier van haken. Dus daar gaat best wel wat tijd in zitten. Inmiddels kan ik aan de derde poging beginnen. De eerste poging werd te open, ik was inmiddels al over de helft, maar de sjaal voelde zo dun aan en dat was niet mijn bedoeling. Uithalen en opnieuw beginnen, alleen werd het toen wat te stijf met naald 5 en met naald 6 weer veels te groot. Bleek dat ik een haaknaald 5,5 nodig heb, en laat ik die nou niet zelf hebben!!

Mooie kans dus om naar de handwerkwinkel te gaan om een nieuwe haaknaald te kopen! Dat gebeurd mij niet vaak!

Kortom, derde keer is scheepsrecht en ik ga er deze week weer voor!

Dan kom ik nu bij mijn laatste puntje,...

(tromgeroffel)Tot en met 27 april krijg je 15% korting op alles in mijn Etsy shop en wel met de kortingscode "Koningsdag2017"! Veel plezier!!

Reacties

Populaire posts