Februari en Etsy

Deze maand zit er alweer bijna op, het was een rare maand voor ons. Hij begon eigenlijk helemaal niet goed. Eerst hebben we ons konijn Bobo in laten slapen, volledig gepland overigens. Want Bobo was al bijna 13 jaar oud en ziek. Behoorlijk ziek ook, hij heeft in het verleden een keer een parasiet opgelopen, geen idee wanneer. Die parasiet heeft behoorlijk huis gehouden in zijn hoofdje waardoor hij op het eind geen gevoel meer had in zijn pootjes en dagelijks meerdere keren stuiptrekkingen had. We konden het niet meer aanzien, hij verdiende beter.
Een week later werd een van onze twee katten plotseling ziek. Diagnose was plaskater. Ik heb eerder katers gehad, maar dit was de eerste keer dat ik ervan hoorde. Nadat de diagnose gesteld was kreeg hij medicatie en een dieet mee. Dit heeft helaas niet mogen baten, twee dagen later was hij er erger aan toe en een operatie die had moeten helpen hielp niet.

We waren er allemaal van in shock en af en toe zijn we het nog steeds. We zien nog steeds Bobo en Bello in onze ooghoeken op ons wachten.
Gelukkig waren er ook leuke dingen deze maand. Zo is onze oudste zeven geworden! Dat moest natuurlijk gevierd worden: thuis, op school en met een kinderfeestje. Het kinderfeestje hadden we afgelopen vrijdag. Ze hadden studiedag van school met de vakantie erachter aan dus timing kon niet beter. Mijn moeder kwam helpen en van 11 tot 16 hadden we acht meiden in huis rondrennen en aan tafel. We begonnen met het kado uitpakken, alle moeders hadden geld bij elkaar gelegd om een groot kado te kunnen geven. Namelijk de manege van Lego Friends, madam is namelijk dol op Lego. Hierna hebben we cakejes versiert en tosti's gegeten.

Om een uur kwam er versterking in de vorm van Jeanette van Colours4Kids uit Woerden. Zij kwam een workshop, pixel sleutelhangers maken, doen met de kinderen. Waren ze eerst druk een chaotisch, zodra zij haar spullen op tafel had gezet waren ze rustig en geconcentreerd bezig. Ze hielpen elkaar en het eindresultaat is geweldig geworden. Mijn dochter zei meteen al, dat Jeanette volgend jaar weer mag komen.

Die kans zit er goed in, ik heb namelijk geen rijbewijs. Dus kinderfeestjes zullen vooral bij ons in huis gedaan worden.
Vorige maand had ik me opgegeven voor Etsy Resolution en dat ging dan deze maand van start. Met de bedoeling dat degene die zich opgegeven had, ook meteen van start zou gaan op Etsy. Dat liep bij mij enige vertraging op door Bobo en Bello maar....

Ik heb nu een shop op Etsy, namelijk Studio Liefdewol!!!

En dat is niet het enige dat gebeurd is, misschien heb je het al gezien in mijn Instagram bio, daar stond namelijk voorheen liefdewol.blogspot.nl maar dat is gisteren veranderd in www.liefdewol.nl.
Mede mogelijk gemaakt door mijn man, want ik heb van dat soort dingen geen kaas gegeten.

Dus welkom bij Liefdewol!!!


Reacties

Populaire posts