Kerstvakantie project

Nog de beste wensen allemaal! (Tja, officieel mag het niet meer, maar daar doe ik soms niet aan.)

Tijdens de kerstvakantie is het nogal stil geweest vanaf mijn kant zowel hier, als op instagram. Ik had het druk met familie tijdens de feestdagen en een aantal zieken in huis. Het was gezellig en we hebben veel plezier gehad en tijd om even helemaal bij te tanken.

Met de kerst ben ik ook aan een nieuw project begonnen en op de laatste dag van de vakantie kon ik het project afronden, namelijk...Een simpel jurkje, top down gehaakt, in stokjes en halve stokjes met afwerkrandjes in kreeftensteek.

Ik ben er bijzonder blij mee en mijn jongste is er ook helemaal weg van.

Wat vinden jullie er van?

Dit was niet mijn enige project dat ik gestart ben in de afgelopen twee weken. Ik ben ook begonnen aan iets voor mijzelf,  maar daarover volgt later meer.Reacties

Populaire posts